•   Televisi Online -TV Online -Albania -KOHAVISION - KTV 

Saluran TV: KOHAVISION - KTV
KOHAVISION - KTV online - TV Live

Disiarkan dari situs web resmi
Saluran TV ini diotorisasi dan disiarkan di situs web resmi saluran tersebut, Klik pada pemutar
KOHAVISION - KTV
Negara:  Albania
Kategori: Tv musik
3.1 dari 5
6 suara
KOHAVISION - KTV - deskripsi, ulasan, peringkat

KTV (shkurtesa e Koha Vision) është një stacion televizioni në Kosovë, pjesë e "Grupit Koha", me pronare Flaka Surroi. Drejtoresh e "Kohavisionit" është Flaka Surroi Ko

KOHAVISION - KTV online - TV Live

RTK 1  Albania / TV lokal
Radio Television of Kosovo is the public service broadcaster in Kosovo. It offers two radio stations broadcasting a diverse programming of news and

  • 80
4 dari 5
2 suara
Klan Kosova  Albania / TV lokal
Klan Kosova is a private service broadcaster in Kosovo. It offers two television stations with 24-hour television services broadcasting on

  • 60
3 dari 5
12 suara
Report TV  Albania / Tv Berita
Televizioni Report TV është një nga televizionet informative më profesionalë dhe të pavarur në panoramën mediatike shqiptare. Lajmi i fundit,

  • 60
2.8 dari 5
19 suara
TVSH  Albania / Tv umum
Departamenti i Lajmeve në Televizionin Publik Shqiptar synon të përcjellë tek publiku me cilësi, transparence dhe paanshmëri të gjithë gamën

  • 60
2.6 dari 5
6 suara
Alsat M  Albania / Tv Berita
Alsat (Alsat-M) është një stacion televiziv kombëtar që transmeton në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut dhe vendeve të tjera të Ballkanit.

  • 60
3.4 dari 5
20 suara
RTV 21  Albania / Tv umum
RTV21 is a media company based in Pristina, Kosovo, which includes a radio (est. 1998), a television (est. 1999), and a website (est. 2001). Founded

  • 60
3.4 dari 5
7 suara