•   Televisi Online -TV Online -Bosnia dan Herzegovina -Al Jazeera Balkans 

Saluran TV: Al Jazeera Balkans
Al Jazeera Balkans
Negara:  Bosnia dan Herzegovina
Kategori: Tv Berita
3 dari 5
5 suara
Video terbaru saluran ini
Neuromodulacijsko odijelo pomaže oboljelim od multiple skleroze i paralize
3:38
Ukrajinski rat u ruskim medijima | Opservatorij
25:53
Tribina: Vrelo rukometno ljeto u regiji
26:22
Ko je Vladimir Putin? | AJB Start
15:37

Muat lebih banyak
Al Jazeera Balkans - deskripsi, ulasan, peringkat

Radeći pod sloganom "Iz svakog ugla i sa svake strane", Al Jazeera Balkans svojim neovisnim i nepristrasnim izvještavanjem donosi neispričane priče.
Koristeći se mrežom dopisnika, kao i globalnom mrežom dopisništava Al Jazeera mreže, Al Jazeera Balkans gledaocima u regionu donosi, kako regionalne tako i globalne vijesti, te o regionu izvještava gledaoce u svijetu koji prate Al Jazeera English i Al Jazeera Arabic programe.
Al Jazeera Balkans (AJB) međunarodni je televizijski kanal mreže Al Jazeera (engleski: Al Jazeera Media Network) u vlasništvu Qatar Media Corporationa. Program emitira na bosanskom, hrvatskom i srpskom jeziku.
Studio i prostorije televizije od osnivanja su smješteni u BBI Centru u Sarajevu, a krajem 2019. objavljeno je da će graditi vlastitu zgradu.Osim sarajevskog studija, Al Jazeera Balkans ima studije u Zagrebu i Beogradu te dopisništva u Ljubljani, Skoplju, Podgorici, Nišu i Prištini.
Al Jazeera Balkans počela je s emitiranjem vlastitog programa 11. novembra 2011. u 18 sati iz centralnog i moderno opremljenog studija u Sarajevu. Na regionalnom medijskom prostoru postavila je nove profesionalne, tehničke i etičke kriterije u televizijskom novinarstvu. Koristi resurse i materijale s Al Jazeerinih kanala na arapskom i engleskom jeziku. Al Jazeera je jedan od najvećih izvora informacija u svijetu i ta TV-mreža raspolaže sa 65 međunarodnih ureda. AJB ima za cilj da gledaocima postane ključni izvor međunarodnih i regionalnih vijesti.

Al Jazeera Balkans online - TV Live

Televizija Modriča  Bosnia dan Herzegovina / Tv umum
amusement,party,entertainment,fun

  • 100
5 dari 5
1 suara
TV Slobomir Bijeljina  Bosnia dan Herzegovina / TV lokal
РТВ Слобомир је приватна телевизијска и радио станица са сједиштем у Слобомиру, покрај Бијељине. Ово је медиј локалног карактера

  • 80
3.5 dari 5
2 suara
Tvsaz 2  Bosnia dan Herzegovina / TV lokal
Muzika sport filmovi serije- dokumentarni program

  • 100
5 dari 5
2 suara
Televizija Hema  Bosnia dan Herzegovina / Hiburan tv
U programu Televizije HEMA, koji se emituje 24 sata, gledaoci mogu pratiti emisije o značajnim zbivanjima u BiH, regionu I svijetu, servisne

  • 80
3.5 dari 5
7 suara
TV Slon  Bosnia dan Herzegovina / Tv umum
RTV Slon prva privatna televizija na Tuzlanskom kantonu.

  • 100
4.5 dari 5
4 suara
BHT 1  Bosnia dan Herzegovina / Tv umum
Bosanskohercegovačka televizija (BHT1) jest naziv za državnu televiziju Bosne i Hercegovine, a koja je sastavni dio bosanskohercegovačke

  • 0
0 dari 5
0 suara