DR3 siaran langsung


DR3 siaran langsung

Saluran TV:DR3

Negara: Denmark

Kategori: TV Publik / TV Hiburan

4.6 dari 5

5 suara

DR3 nonton streaming secara langsung

DR3 giver dig de fedeste programmer på tv og drtv og det fedeste indhold på sociale medier. DR3 er en dansk tv-kanal, der blev lanceret af DR den 28. januar 2013 klokken 20.00. Kanalen erstattede DR HD og dermed også ungdomsplatformen DR Mama.
Kanalen er målrettet 15-39-årige og være mere underholdende og provokerende og produceret af og med nye talenter. Der vil være anderledes genrer, indhold og ideer på kanalen. Fokus vil bl.a. være videnskab, musik, humor, sport og fiktion.

Negara

  • NORDJYSKE leverer nyheder, baggrund og information om og til alle nordjyder. 24Nordjyske er en tv-kanal drevet af Nordjyske Medier. Den sender lokale nyheder i en jævnligt

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TV 2 Lorry er en regional tv-station, der sender nyheder og aktualitetsprogrammer til hovedstadsregionens 1,9 mio. indbyggere. Stationen er således den af TV 2-regionerne med det

    4.3 из 5

    11 голосов

  • C More er et samlende varemærke for en række tv-kanaler og pay-per-view-tjenester, der viser spillefilm, tv-serier og sport og som udbydes på en række europæiske tv-markeder.

    4.3 из 5

    11 голосов