TV Paprika siaran langsung

Saluran TV:TV Paprika

Negara: Hongaria

Kategori: Gaya Hidup

4.5 dari 5

6 suara

TV Paprika nonton streaming secara langsung

A TV Paprika egy gasztronómiai témájú televíziós csatorna, 2004 novemberében kezdett sugározni. A csatorna 18-59 év közötti városi nézőket célozza meg, akik nyitottak az újdonságokra, de minőségi elvárásaik is vannak.
A konyhai fortélyokat a csatorna népszerű saját szakácsai, illetve a világ leghíresebb televíziós séfjei, így mások mellett Jamie Oliver, Gordon Ramsay és Nigella Lawson mutatják be. A műsorokban a hagyományos magyar konyha legjobbjai, Európa ínyenc fogásai és a világ egzotikus ételei egyaránt megjelennek, így a nézők egy helyen meríthetnek praktikus ötleteket és ismerhetnek meg más kultúrákat és azok gasztronómiáját.

Negara

  • A TV13 a XIII. kerület helyi televíziója, amely a kerületben minden kábeltelevíziós társaság (UPC: analóg és digitális), Telekom IPTV és Digi kábeltv hálózatán nézhető.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Watch the best dance music videos in HD. Tv station, radio station, on-line streaming, Live events, music videos,development/management, tv/video productions, online

    4.3 из 5

    11 голосов

  • A média Eger Nonprofit Kft. Eger megyei Jogú Város kommunikációs cége, mely a Városi Televízió Eger Nonprofit Kft. és az Egri média Centrum Nonprofit Kft. összeolvadásával alakult

    4.3 из 5

    11 голосов