НТН siaran langsung


НТН siaran langsung

Saluran TV:НТН

Negara: Ukraina

Kategori: TV Publik

4.6 dari 5

5 suara

НТН nonton streaming secara langsung

НТН — український телеканал загальноформатного мовлення. Трансляція телеканалу поширюється на більшу частину України: його технічне покриття становить 88,3 %. Це 88 міст із населенням понад 50 тис. осіб. У 83 містах країни програми НТН входять до пакетів кабельних операторів.
Сайт каналу НТН містить онлайн-мовлення, програму та інформацію про канал. Сайт НТН також двомовний: інформація міститься російською та українською мовами. На сьогоднішній день НТН є наймолодшим загальноукраїнським телеканалом в Україні.
За підсумками 2016 року доля НТН склала 4,43% (за аудиторією віком 18-54 років, що мешкає у містах з населенням не менше 50 тисяч осіб).

Negara

  • Національна телекомпанія України «Черкаська регіональна дирекція» — обласна державна телерадіокомпанія в місті Черкаси. Генеральний директор — Калініченко Михайло Михайлович.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Національна телекомпанія України «Полтавська регіональна дирекція «Лтава» — полтавська обласна державна телерадіокомпанія, головний регіональний медіамовник Полтавщини. Датою, від

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Региональное телевидение. "ТРК Круг" - частная телекомпания г.Одесса. Украинский региональный телеканал.

    4.3 из 5

    11 голосов