ZIK siaran langsung


ZIK siaran langsung

Saluran TV:ZIK

Negara: Ukraina

Kategori: Berita TV

4.6 dari 5

5 suara

ZIK nonton streaming secara langsung

Z — український телеканал, наповнений корисною інформацією та практичними порадами для всієї родини. Орієнтований на жіночу аудиторію та водночас цікавий для всієї родини. До медіа-холдингу ZIK входять телеканал ZIK та інформаційне агентство «Західна інформаційна корпорація».
ІА ZIK було утворено ще влітку 2004 року. Це перше інтернет-агентство у Західній Україні. Сьогодні воно входить до 15 найбільш відвідуваних сайтів України у категорії електронних ЗМІ. ІА ZIK широко й об’єктивно відображає інформаційні процеси в західному регіоні України.
Середні показники сайту за добу (bigmir.net, i.ua): 150-200 тис – відвідувачів (хостів), 800 тис - 1 млн переглядів сторінок (хітів).

Negara

  • Філія публічного акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України» «Донецька регіональна дирекція» Донецька обласна дежавна телерадіокомпанія —

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Громадське телебачення Запоріжжя - це ініціатива запорізьких журналістів, що прагнуть працювати для аудиторії, уникаючи заангажованих власників чи політичних структур. Громадське

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Maxxi TV — український телеканал для жінок. Почав мовлення у вересні 2007 року. Орієнтується на продукти власного виробництва, публіцистичні програми, художні фільми і серіали.

    4.3 из 5

    11 голосов