Televizija Šibenik siaran langsung

Saluran TV:Televizija Šibenik

Negara: Kroasia

Kategori: TV Lokal

2.5 dari 5

8 suara

Televizija Šibenik nonton streaming secara langsung

Televizija Šibenik (skraćeno TV Šibenik) je hrvatska lokalna televizija koja emitira za Grad Šibenik. Televizija Šibenik gradska je televizija koja je s radom započela u listopadu 2005. godine, a kojoj je osnovni cilj proizvodnja programa u interesu građana Šibenika.
Na prvom mjestu je informativni program kojim svakodnevno u formi emisije Aktualnosti iz grada gledatelje upoznajemo s aktualnim događajima u Šibeniku i Šibensko-kninskoj županiji.
Uz središnju informativnu emisiju, u okviru informativnog programa emitiraju se Vijesti, Izjave dana, Tjedni pregled, Na raskrižju, Tema tjedna i Ćakula s gradskim ocima.

Negara

  • HRT International (kraće HRT Int., prije Peti program Hrvatske radiotelevizije ili HTV 5) je peti televizijski program Hrvatske radiotelevizije koji je s emitiranjem počeo 1.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Slavonskobrodska televizija je komercijalna regionalna televizija koja svoj program digitalno emitira u D2 regiji koja obuhvaća: Brodsko-posavsku, Virovitičko-podravsku,

    4.3 из 5

    11 голосов

  • Libertas TV prva je IP televizija u Republici Hrvatskoj sa sjedištem u Dubrovniku. Od svibnja 2018. godine Libertas Televizija iz Dubrovnika postala je prva županijska televizija

    4.3 из 5

    11 голосов