TV LUX siaran langsung

Saluran TV:TV LUX

Negara: Slovakia

Kategori: Agama

0 dari 5

0 suara

TV LUX nonton streaming secara langsung

Televízia LUX je slovenská katolícka televízia. Našou ambíciou je budovať na Slovensku televíznu alternatívu, prostriedok šírenia pokoja, povzbudenia a hodnôt.
V čase, keď sú ľudia zaplavení množstvom informácií a často znechutení plytkosťou a bulvárnosťou, ponúkame kanál rodinnej televízie, s ktorou sa diváci budú cítiť dobre a s radosťou a bez obáv si ju zapne dieťa, dospelý i starší človek.
Televízia LUX je ovocím spolupráce Konferencie biskupov Slovenska a LUX communication. Ponúka program v súlade s náukou a životom Katolíckej cirkvi. Jej cieľom je prinášať ľuďom možnosť poznávania a posilnenia sa vo viere, z ktorej môžu čerpať silu do prežívania každodenného života.

Negara

  • TV JOJ je komerčná televízna free-to-air stanica na Slovensku, ktorá patrí do portfólia televíznej skupiny JOJ Group. Televízia JOJ začala vysielať 2. marca 2002, pričom do sveta

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TVM Myjava - Lokálna televízia mesta Myjava, regionálne spravodajstvo.

    4.3 из 5

    11 голосов

  • TV Pezinok je regionálna televízna stanica mesta Pezinok. TV Pezinok vysiela od októbra 1998. Od začiatku svojej činnosti sa stala významným prvkom na lokálnom mediálnom trhu. TV

    4.3 из 5

    11 голосов