RTV Kozarska Dubica siaran langsung

Saluran TV:RTV Kozarska Dubica

Negara: Bosnia dan Herzegovina

Kategori: TV Lokal

0 dari 5

0 suara

RTV Kozarska Dubica nonton streaming secara langsung

RTV KD radi u okviru JP “Centar za informisanje i kulturu”.

DUB RADIO počeo je sa radom 1972. godine pod nazivom Radio stanica Bosanska Dubica.

Vremenom dolazi do zaposlenja dodatnog broja radnika i povećanja broja sati emitovanog programa. Radio-stanica postaje sastavni dio Radio-Televizije Kozarska Dubica u okviru Javnog preduzeća “Centar za informisanje i kulturu”.

Tokom više od četiri decenije rada Dub radio i RTV KD postali su kuća od ugleda i povjerenja i sastavni dio svakodnevnog života građana Kozarske Dubice.

Dub radio, koji je jedan od najstarijih medija u Bosni i Hercegovini emituje program 24 časa dnevno.

Za preduzeće u okviru koga djeluje ova medijska kuća, s pravom se može reći da je multimedijalna ustanova i organizator kulturnih i sportskih događaja opštine.

Negara

 • Posavina TV (Posavska televizija) je bosanskohercegovačka televizijska postaja na hrvatskom jeziku. Sjedište je u Brčkom, Cerik b.b. Pokrenuta je 10. travnja 2009. godine kao prva

  4.3 из 5

  11 голосов

 • NTV Amna is a Bosnian local commercial television channel based in Kakanj, Bosnia and Herzegovina. The program is mainly produced in Bosnian language.

  4.3 из 5

  11 голосов

 • Hayat TV je privatna komercijalna televizija u Bosni i Hercegovini. Sjedište televizije nalazi se u Wog centru u Vogošći. Hayat TV je privatna komercijalna televizija u Bosni i

  4.3 из 5

  11 голосов