•   Televisi Online -TV Online -Makedonia 

Makedonia

Cegrani TV  Makedonia / Tv umum
TV ÇEGRANI & MEDIA është një televizion privat DIGJITAL REGJIONAL, i cili me sinjalin e tij mbulon një numër të madh territoresh. TV ÇEGRANI

  • 80
3.5 dari 5
7 suara
А1он  Makedonia / Tv Berita
А1 Телевизија е поранешен приватен електронски медиум во Република Македонија. Иако првите новинари биле дојдени главно од Македонско радио, оваа

  • 60
3 dari 5
4 suara
Алфа ТВ  Makedonia / Tv umum
Алфа ТВ е приватна национална телевизиска станица, која започна да емитува на македонски јазик на трети јуни 2008 година во Скопје и во посредство на

  • 80
3.5 dari 5
2 suara
Здрава Телевизија  Makedonia / Tv umum
Телевизија со нова перспектива! На Здрава ТВ ќе најдете многу емисии и серијали со теми од сите области на животот. Тие теми се разјаснуваат од

  • 60
3.4 dari 5
5 suara
Интел Телевизија  Makedonia / Tv umum
Интел телевизија e приватна телевизија која со својот сигнал е присутна во етерот од 4 јули 1993 година кога стартуваше со својата програма. Од тој

  • 60
2.7 dari 5
4 suara
Ирис телевизија  Makedonia / Tv umum
Ирис е македонска локална телевизија од Штип, од колажен тип, со временски рамномерно избалансирани содржини од сите жанрови. Основана е од г. Миле

  • 40
2.3 dari 5
3 suara
Канал 5 Телевизија  Makedonia / TV lokal
Најновите вести и информации на Канал 5 Телевизија

  • 100
5 dari 5
2 suara
Канал 8 ТВ  Makedonia / Tv umum
ТВ Канал 8 од Кочани е приватна телевизија која дозволата за вршење на радиодифузната дејност ја доби од Советот за Радиодифузија на Република

  • 60
3 dari 5
2 suara
Македонска Телевизија 1  Makedonia / Tv umum
Македонска Радио Телевизија (МРТ) — национална телевизија на Република Македонија, основана во 1993 година од страна на Собранието на Република

  • 80
3.6 dari 5
12 suara
ТВ Канал 21  Makedonia / Tv umum
Телевизиски програмски сервис со претежно забавен општ формат

  • 100
5 dari 5
1 suara